CameraVinden.nl

CameraVinden.nl is een site van ons webwinkel systeem. Deze site maakt het mogelijk een compleet aanbod camera's en accessoires te vergelijken.

 

CameraVinden.nl is gebaseerd op Laravel in combinatie met een ElasticSearch database, Redis caching en diverse andere technieken om de site zo snel mogelijk te laden. In onze database staan meer dan 8 miljoen producten waarvan dagelijks de prijs en beschikbaarheid wordt gecontroleerd.

 

Heeft u problemen met de snelheid van uw site en wilt u dit verbeteren? Neem dan contact met ons op!

 

StoelenVinden.nl

StoelenVinden.nl is een site waarop je stoelen kan vinden door middel van onze ElasticSearch zoekmachine. ElasticSearch is een techniek om door miljoenen producten bijna realtime te zoeken. Zoekopdrachten die met MySQL te langzaam zouden zijn met ElasticSearch snel voor elkaar

Legal Cross - Juridische intakebalie

Het systeem maakt het mogelijk om vele contactaanvragen die telefonisch, via e-mail en via contactformulieren van diverse website te ontvangen. De aanvragen worden gecontroleerd, aangevuld met informatie, teruggebeld en doorgestuurd naar advocaten in het landelijk netwerk.

 

Slimme formulieren gericht op de type aanvragen van de juridische branche maken het mogelijk de intake snel en efficiënt te laten verlopen, om de klant te matchen aan de juiste jurist of advocaat in zijn regio met deze expertise.

Whatsapp Notification Service

Whatsapp notification service is een tool voor het automatiseren van uw WhatsApp berichten voor web evenementen. WhatsApp beschikt nog niet over een API, waardoor deze notificatie tool in het leven in geroepen. Met deze service kunt u gemakkelijk berichten ontvangen op Whatsapp over de gebeurtenissen die plaatsvinden op uw website.

 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een notificatie te krijgen wanneer er een product verkocht is of een nieuwe bezoeker zich heeft aangemeld op de website. Zo bent u altijd snel op de hoogte van gebeurtenissen op uw websites.

Topigs Norsvin

In opdracht van Bureau Tint hebben wij voor Topigs Norsvin, 's werelds meest innovatieve varkensfokkerijorganisatie, een nieuw backend systeem afgerond. Wij hebben voornamelijk de laatste 30 procent van de applicatie gerealiseerd en diverse (technische) verbeteringen doorgevoerd.

CL Web - Website Beheer

Wij hebben een systeem ontwikkeld dat websites beheren intuïtiever maakt dan hedendaagse systemen zoals Wordpress. Het inrichten van uw website is hiermee veel makkelijker en u heeft meer vrijheid om zelf teksten, foto's, video's, kaarten van Google Maps, formulieren en vele andere zogenamte 'content types' te plaatsen waar u wilt - zonder dat dit ten koste gaat van de uitstekende SEO eigenschappen.

Ontopic

Voor OnTopic hebben wij versie één van een slimme vergadertool ontwikkeld. De tool beschikt over geavanceerde inline edit mogelijkheden, door te klikken kan gelijk tekst bewerkt worden en wordt deze automatich opgeslagen. Gebruiksgemak staat hierbij centraal.

 

Belangrijk aandachtspunt is de rol van elke gebruiker, die eigenaar, notulist of deelnemer is. Elk hebben zij hun eigen mogelijkheden in deze tool.

SCANN

SCANN is een online programma dat PDF batches (grote documenten) kan opsplitsen, valideren en exporteren.