Werkwijze

Analyse & advies

Zodra u ons belt bespreken wij direct kort uw wensen met u door. Meestal maken we een afspraak als wij de passende partner voor uw project zijn. Bij de eerste afspraak analyseren we de wensen en eisen van de applicatie en uw business concept. Belangrijk is dat wij precies weten hoe u de applicatie wil gebruiken en wat de hoofddoelen zijn.
Daarna brengen wij een advies uit. Als wij goed weten wat de doelen zijn, kunnen we een advies geven hoe u die doelen het beste kunt behalen. We werken samen, uw succes is namelijk ook ons succes.

Aanpak

Als alles duidelijk is ontwikkelen wij zo snel mogelijk de eerste versie van het product. Meestal is dit binnen enkele weken gereed. We presenteren kort de eerste versie van de applicatie. Dit geeft de mogelijkheid om tussentijds nog bij te sturen indien nodig en eventueel nieuwe inzichten direct mee te nemen.

Daarna gaan wij verder en maken wij de eerste versie van het product verder af. Dan moet de applicatie getest worden en gekeken worden of alles aan de wensen voldoet en correct werkt. Nadat de applicatie live staat begint het te leven. Meestal komen er direct nieuwe ideeën boven tafel of komen de eerste klanten van uw product met goede suggesties die veel belangrijker bleken dan de wensen die u in eerste instantie in gedachten had. In de volgende iteratie maken wij samen een lijst met wat in de volgende versie van de applicatie gerealiseerd moet worden.

 

We werken met korte sprints en vragen tijdig uw feedback.

Scrum

De scrum methode zorgt ervoor dat ons team efficiënt werkt. In korte sprints zorgen we ervoor dat werkende software kan worden opgeleverd. Door gebruik van code review zorgen we ervoor dat iedereen van elkaar weet waar de ander aan werkt en of de kwaliteit naar behoren is. Het biedt ons de kans om meer van elkaar te leren dan in een gewoon team mogelijk is en zorgt voor een open sfeer waarin wij kritisch blijven op elkaars werk.

 

Waarom Team CL Web 

  • 10 jaar ervaring
  • Meedenken in alle processen
  • SCRUM werkwijze
  • Laravel gecertificeerd
  • Wij plannen een vast aantal dagen met het project team per week voor uw project. 
  • Er is continue contact met u, de klant en onze programmeurs. 
  • Er kan makkelijk tussentijds worden bijgestuurd. Dit maakt het efficiënt en effectief!