Over CL Web

Team

Ons team bestaat uit vier programmeurs. Iedereen heeft zijn eigen specialisme. We programmeren allemaal met Laravel: het PHP framework waarmee de meest uiteenlopende maatwerk applicaties ontwikkeld kunnen worden.

 

We controleren elkaars code en weten van elkaar met welke projecten we bezig zijn of werken samen aan een project. Op deze manier garanderen wij kwaliteit en zorgen wij ervoor dat we altijd verder kunnen waar iemand anders gebleven is. We besteden geen werk uit aan lage lonen landen, maar ontwikkelen alle applicaties zelf. 

 

Scrum

De scrummethode zorgt ervoor dat ons team efficiënt werkt. In korte sprints zorgen we ervoor dat werkende software kan worden opgeleverd. Door gebruik van code review zorgen we ervoor dat iedereen van elkaar weet waar de ander aan werkt en of de kwaliteit naar behoren is. Het biedt ons de kans om meer van elkaar te leren dan in een gewoon team mogelijk is en zorgt voor een open sfeer waarin wij kritisch blijven op elkaars werk.

Bedrijfsuitje - BBQ boot

Wat wij voor DTC-Lease hebben ontwikkeld

DTC is een bemiddelaar in financiële producten zoals leasing, financiering en verzekeringen.

 

We hebben een nieuwe lease website ontwikkeld, DTC-Lease.nl met meer dan 80.000 auto's. De gebruiker kan snel zoeken met veel mogelijkheden en de lease prijzen zien en zelf met de reken tool aan de slag voor een passende financiering waarna je een aanvrag kunt doen.

De website koppeld met Hexon en Maex, Google API, DTC-Lease API. (waarvan wij de laatste zelf hebben ontwikkeld in een ander project)

Werkwijze

Analyse & advies

Zodra u ons belt bespreken wij direct kort uw wensen met u door. Meestal maken we een afspraak als wij de passende partner voor uw project zijn. Bij de eerste afspraak analyseren we de wensen en eisen van de applicatie en uw business concept. Belangrijk is dat wij precies weten hoe u de applicatie wil gebruiken en wat de hoofddoelen zijn.
Daarna brengen wij een advies uit. Als wij goed weten wat de doelen zijn, kunnen we een advies geven hoe u die doelen het beste kunt behalen. We werken samen, uw succes is namelijk ook ons succes.

Aanpak

Als alles duidelijk is ontwikkelen wij zo snel mogelijk de eerste versie van het product. Meestal is dit binnen enkele weken gereed. We presenteren kort de eerste versie van de applicatie. Dit geeft de mogelijkheid om tussentijds nog bij te sturen indien nodig en eventueel nieuwe inzichten direct mee te nemen.

Daarna gaan wij verder en maken wij de eerste versie van het product verder af. Dan moet de applicatie getest worden en gekeken worden of alles aan de wensen voldoet en correct werkt. Nadat de applicatie live staat begint het te leven. Meestal komen er direct nieuwe ideeën boven tafel of komen de eerste klanten van uw product met goede suggesties die veel belangrijker bleken dan de wensen die u in eerste instantie in gedachten had. In de volgende iteratie maken wij samen een lijst met wat in de volgende versie van de applicatie gerealiseerd moet worden.

 

We werken met korte sprints en vragen tijdig uw feedback.

Hoeveel tijd gaat ons dit kosten?

We begrijpen dat iedereen druk is. Wij vragen zo min mogelijk van uw tijd maar willen wel de best werkende applicatie. Tijdens development van uw applicatie is meestal 1 a 2 uur per week voldoende inbreng voor ons.

Netwerk

Als ondernemer staan we niet alleen. In je eentje kan je maar zoveel doen. Belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben om je te versterken. Onze klanten zien wij als onze partners. Wij willen graag betrokken blijven bij u, we weten immers dat de applicaties die wij hebben gemaakt van kwaliteit is. Enkele van onze vaste partners zijn TIC Online Marketing, de business analisten van Resultaten.nu, mooier Design en Purple Media. Deze bedrijven vullen ons perfect aan op verschillende vlakken. 

Vertel ons wat u wilt ontwikkelen

 

Neem contact op

 

of bel direct: 06 23 28 66 20

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!