MyChiptuningFiles

MyChiptuningFiles is een website met een webwinkel waar klanten autochipbestanden kunnen uploaden en de gemodificeerde bestanden kunnen downloaden in hun eigen account. De autodealers kunnen in hun account credits/tegoed kopen via iDeal en creditcard en dit besteden aan het kopen van deze chiptuningfiles.

 

Wat hebben wij gedaan?

We hebben de website ontwikkeld en jarenlang onderhouden en steeds verder door ontwikkeld. We begonnen klein maar hebben samen met onze klant de website uitgebouwd tot een internationale toonaangevende website.
De website is in 8 talen beschikbaar, en bevat onder andere een berichten systeem en tuning files database en een database met alle auto merken, modellen en uitvoeringen.

Door middel van het klant account kunnen klanten gemakkelijk autochipbestanden bestellen en ontvangen. Ze kunnen betalen met het credit systeem en waar bundels kunnen worden gekocht. Daarnaast zijn ook de producten online te bestellen. 
 

Betalen in heel de wereld

Doordat de website groeide kwamen er klanten van over de hele wereld naar de website. Inmiddels zijn klanten in meer dan 160 landen gevestigd. Deze zijn particulier en zakelijk, makkelijk online betalen niet vanzelfsprekend. Betalen in China is iets anders dan binnen de EU. Chinese payment providers werken anders en hebben veelal geen engelstalige documentatie. Ook is de BTW berekening ingewikkeld door de MOSS-regeling voor digitale goederen. 
We werken daarom samen met diverse payment prodivers en controleren altijd de BTW nummers met btw-nummer validatie en controleren welke btw percentages moeten worden berekend.

Kenmerken:

  • Webwinkel en fileservice die werkt met tegoed (credits)
  • Klant-account met inzicht in alle bestellingen
  • Actief in meer dan 160 landen!
  • CMS en administratiesysteem op maat
  • Online betalen met iDeal, CreditCard of AliPay (china) en vele andere
mychiptuningfiles.com

mychiptuningfiles.com

Het succes

Het succes