Webapplicatie op maat

Bij CL Web bent u aan het juiste adres om een webapplicatie te laten bouwen! Onze maatwerk applicaties helpen uw organisatie met communicatie en het verkopen van uw product of dienst. Wij zijn specialist in het bouwen van LEAN webapplicaties, die uw organisatie veel tijd besparen. Het bouwen van een applicatie is specialistisch werk en vereist ervaring. Wij bouwen al jaren applicaties met PHP en Laravel voor het MKB.

Applicatie concept

Wij helpen onze klanten met het ontwerpen van een webapplicatie. Natuurlijk denken we mee over hoe de applicatie er uit kan komen te zien en hoe dit binnen uw budget is te realiseren.

Triple-A werkwijze

We hechten veel waarde aan de zogenaamde triple-A werkwijze. In de Analyse fase starten we met het in kaart brengen van uw wensen en helpen u om een efficiënte applicatie te ontwerpen die hierop aansluit. We analyseren de Use-flow en user experience. Daarmee kunnen we een functioneel ontwerp opleveren dat het eenvoudiger maakt om de applicatie te ontwikkelen. In onze ervaring betaalt een goede analyse zich direct terug doordat er minder gepuzzeld hoeft te worden in de aanpakfase. De ontwikkelaars hoeven dan niet telkens zelf met suggesties te komen als de beschrijving van de applicatie onduidelijk is of bepaalde functionaliteit niet of onvoldoende beschreven zijn.

 

In de Advies fase denken wij mee over het versnellen van bijvoorbeeld bedrijfsprocessen middels onze techniek en onze ervaring.

 

In de Aanpak fase delen wij het project op in stukken. We starten met ontwikkelen, de programmeurs gaan programmeren en designers werken de designs verder uit. In deze fase wordt het fysieke product gemaakt. Belangrijk in deze fase is om de vaart er in te houden. Een goede documentatie helpt daarbij en voorkomt dat functionaliteiten worden ontwikkeld die achteraf niet nodig waren. De betrokkenen moeten zich realiseren dat soms moet worden afgeweken van de eisen- en wensen van het ontwerp. Dit is nodig als blijkt dat een bepaalde functionaliteit in de praktijk niet zo uit pakt als op papier bedacht. Wij zullen dan in overleg met de klant gaan en kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Belangrijk is om ook deze beslissingen te documenten zodat hier geen misverstanden over ontstaan.

Wilt u dat wij meedenken? Bel ons direct.

Applicatie ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van de applicatie, zorgen we natuurlijk dat deze voldoet aan de wensen die u heeft aangegeven. Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke eisen in elke webapplicatie. Wij hebben ervaring met systemen waarin miljoenen database records een rol spelen of waarin vele gebruikers continue de applicatie gebruiken. De bezoeker geniet van een optimaal gebruikersgemak.

Webapplicatie doorontwikkeling

Wanneer de webapplicatie klaar is, onderhouden wij deze voor klanten. Zo blijft deze altijd up-to-date. Misschien is er na verloop van tijd behoefte naar extra functies. Dit is geen enkel probleem! Onze webapplicaties hebben geen beperkingen en uitbreiding is altijd mogelijk. De applicatie groeit dus gemakkelijk met uw bedrijf mee!

Heeft u momenteel een applicatie gebaseerd op Laravel bij een ander bedrijf maar wilt u overstappen? Neem gerust contact met ons op!

Nieuw business idee

Heeft u een nieuw business idee of wilt u een bepaald product of dienst online gaan aanbieden? Daar hoort vaak een online applicatie bij, waarmee gebruikers kunnen inloggen en van uw diensten gebruik kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een systeem dat bestanden converteert, producten aanbiedt of waarmee klanten gegevens kunnen beheren. Wij gaan vertrouwelijk om met uw nieuwe ideeën en tekenen zo nodig een non disclosure agreement.

Software nabouwen

Heeft u een webapplicatie die aan vervanging toe is omdat onderhoud niet meer mogelijk is? Legacy software is een bekend probleem bij bedrijven die al jaren applicaties hebben laten ontwikkelen. Applicaties die nu niet meer aansluiten op het huidige gebruik of waarvan het onderhoud onnodig duur is doordat ze verouderde technieken gebruiken. Voor vele klanten hebben we nieuwe systemen gebouwd die samenwerken met hun huidige webapplicaties of volledig nieuw gebouwd zijn.

Gebruiksgemak van uw applicatie

Het gebruiksgemak van een webapplicatie is uiterst belangrijk. Een maatwerk webapplicatie voldoet aan alle wensen van gebruiker én bezoeker. Met standaard stoftware is dit niet mogelijk, omdat deze bedoeld is om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken. Het laten ontwikkelen van maatwerk software is daarom zinvol en zal op de lange termijn meer kosten besparen. Wilt u een applicatie die een bepaalde dienst aanbied? Ook dan is maatwerk de oplossing om een onderscheid te maken met uw concurrenten.

 

Webapplicatie laten maken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Denkt u eraan om bedrijfsprocessen efficiënter te maken en een webapplicatie te laten maken? Graag kijken we wat we voor u kunnen betekenen!

 

Q&A

Maatwerk webapplicatie of bestaand systeem?

Een bestaand pakket sluit vaak niet perfect aan op uw wensen. Dit komt omdat het gemaakt is om zoveel mogelijk bedrijven aan te spreken. Ook kunnen de kosten daarvan kunnen flink oplopen, omdat er vaak per gebruiker of werkplek betaald moet worden. Daarnaast betaalt u ook vaak voor functies die u niet gebruikt. De software is niet volledig naar wens in te richten, terwijl een maatwerk oplossing dat wel is. Maatwerk bespaart u daarom vaak veel meer tijd en geld dan een bestaand pakket kan doen.

Maatwerk, is dat niet veel te duur?

De kosten van maatwerk software kunnen eenmalig hoog zijn. Toch worden door die online software vaak zoveel processen versneld, dat het juist meer oplevert. Wij kunnen al een applicatie bouwen in 100 uur die jou elke week 10 uur bespaart. Dan heeft u die applicatie in 3 tot 6 maanden zeker terugverdiend.

 

Neem contact op met mij


OF

Bel direct op: 06-23286620

 

Al sinds 2014 is CL Web de vaste ontwikkelaar van bijna alle software binnen ons bedrijf. Het spreekt daarmee voor zich, dat wij enorm tevreden zijn over de kwaliteit én duurzaamheid van door CL Web gebouwde software. Daarbij is ook het vaak intensieve contact tijdens een ontwikkelperiode altijd soepel en vaak heel gezellig.

 

Eind vorig jaar heb ik eens offerte gevraagd aan een IT bedrijf in Kiev. Ik had gehoord dat de uurtarieven in Oekraïne fors lager liggen dan in Nederland. Uit de offerte uit Kiev bleek inderdaad het uurtarief fors lager te liggen.

 

Echter… het aantal ingeschatte uren voor de opdracht bleek het 3-voudige te zijn van de door CL Web geoffreerde uren!  
Het spreekt voor zich, dat dit het enige en laatste uitstapje is geweest naar een andere leverancier.

 

Feijke Tot - SCANN

Programmeertalen

 • PHP
 • jQuery / JavaScript / TypeScript
 • CSS 2 en 3
 • HTML / HTML 5
 • XML / JSON client - server communicatie

API koppelingen

 • Google API
 • Facebook API
 • Instagram API
 • TradeTracker / Awin / Daisycon / Bol.com
 • Teamleader
 • Exact Online

Databases

 • MySQL 
 • ElasticSearch
 • Couch DB
 • Mongo DB

 

Tools

 • Google Chart
 • NewRelic Performance Optimalisatie
 • Microsoft Azure

 • Redis Cache
 • Laravel framework 5

Wat bouwen wij dan?

API Koppelingen

Steeds meer online software beschikt over een API. Een API koppeling zorgt ervoor dat wij data aan elkaar kunnen koppelen en makkelijk informatie kunnen aanvragen versturen tussen twee of meer applicaties. Of die applicaties nu nieuw te bouwen zijn of reeds bestaan, bijna altijd is er een mogelijkheid om informatie uit te wisselen.

Online betalen en factureren

Online betalen is een veel voorkomende wens. Wij implementeren dit altijd naar wens van de klant maar geven ook advies en uitleg waar nodig. Wij hebben ruime ervaring met diverse BTW regelingen en betaal methodes. Afhankelijk van de wensen worden er offertes en facturen gegenereerd of een winkelwagen systeem toegepast.

PDF

Werken met PDF's kan zeer complex worden en vereist daarom ruime ervaring. Wij hebben vele systemen ontwikkeld om PDF's te bewerken, denk hierbij aan Tekstherkenning, bijknippen of omzetten naar andere formaten. Uiteraard kunnen wij ook PDF facturen of rapporten genereren.

MySQL

Wij werken voornamelijk met MySQL databases. Databases van 100 of meer tabellen zijn daarbij geen uitzondering. Door onze ruime ervaring met MySQL in combinatie met Laravel weten wij waar we op moeten letten als het gaat om snelheid en veiligheid.

ElasticSearch

ElasticSearch is een database die anders dan MySQL voor een groot deel in het werkgeheugen van de server draait. Relaties maken zoals in MySQL is niet mogelijk maar je kunt er wel heel snel mee zoeken. Ze noemen dit Near Real-Time Search. Het maakt ElasticSearch uiterst geschikt voor geavanceerde zoekfuncties in miljoenen producten.

 

 

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!