Webapplicatie op maat

Bij CL Web bent u aan het juiste adres om een webapplicatie te laten bouwen! Onze maatwerk applicaties helpen uw organisatie met communicatie en het verkopen van uw product of dienst. Wij zijn specialist in het bouwen van webapplicaties, die uw organisatie veel tijd besparen of die u verkoopt aan uw klanten als SaaS. Het bouwen van een applicatie is specialistisch werk en vereist ervaring. Wij bouwen jaren applicaties met PHP en het betrouwbare Laravel framework.

Werkwijze

Wij werken SCRUM. Elke week een sessie met u en onze programmeurs. We bespreken de taken die op het programma staan. U kunt altijd taken aanpassen of van meer informatie voorzien of vragen beantwoorden via onze online omgeving. We bespreken wekelijks de taken, prioriteiten en de beste aanpak. Door veel contact met de klant en onze programmeurs leren we elkaar goed kennen en weten we steeds beter wat we van elkaar verwachten. Een goede applicatie ontwikkelen die aansluit op uw wensen is volgens ons teamwork. 

 

In de Advies fase denken wij mee vanuit technisch perspectief over de te realiseren applicatie of nieuwe functionaliteit. Wij weten wat wel en niet werkt en wat een betrouwbare applicatie oplevert die aansluit op uw wensen. Welke techniek past bij welk probleem en welke mogelijke oplossingen zijn er.

 

Door in korte cycli te werken doormiddel van de Agile stap-voor-stap aanpak
is er ruimte voor voortschrijdend inzicht.

 

De Aanpak fase is de fase waarin wij met het SCRUM team aan de slag gaan, elke week bespreken wij de taken die op de planning staan. Gewoonlijk doen wij dat met een online meeting op een vaste tijd.
We bespreken wat tot nog toe is opgeleverd en wat we gaan doen de komende week. Eventueel stellen we vragen en nemen we beslissingen.

Wij werken een vast aantal uren per week met het team aan uw applicatie. Door elke week contact met u houden we elkaar op de hoogte en bespreken we de meest efficiënte aanpak van  elke deelfunctionaliteit. Dit bespaart veel tijd en kosten omdat alleen gerealiseerd wordt wat noodzakelijk is. De details van elke taak wordt besproken en nog die zelfde week gerealiseerd. Elke week kunnen er daardoor nieuwe functies online worden gezet op de development en productieomgeving.

 

Voordeel van deze aanpak is:

 • We kunnen grote applicaties realiseren door gebruik van het hele team.
 • We kunnen zaken realiseren die we nu nog niet hebben bedacht.
 • We kijken elke week naar de prioriteiten.
 • Het voorkomt dat zaken worden gebouwd die niet nodig blijken of zijn.
 • Grip op het project. Het risico is lager omdat er tijdig bijgestuurd kan worden. 

 

 
Wij hebben tientallen applicaties ontwikkeld. Bekijk ons portfolio.
 

Waarom CL Web voor je maatwerk applicatie?

 • Vanuit de jarenlange ervaring kunnen meedenken in alle processen
 • Agile werken met SCRUM maakt het mogelijk om altijd bij te sturen
 • Van idee naar applicatie is snel gerealiseerd dankzij onze full-stack developers en korte sprints
 • Laravel framework zorgt voor een betrouwbare basis
 • Ook hosting, onderhoud en uitbreiding van de gerealiseerde applicatie

Applicatie ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van de applicatie, zorgen we natuurlijk dat deze voldoet aan de wensen die u heeft aangegeven. Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke eisen in elke webapplicatie. Wij hebben ervaring met systemen waarin miljoenen database records een rol spelen of waarin vele gebruikers continue de applicatie gebruiken. De bezoeker geniet van een optimaal gebruikersgemak.

Webapplicatie doorontwikkeling

Wanneer de webapplicatie klaar is, onderhouden wij deze voor klanten. Zo blijft deze altijd up-to-date. Misschien is er na verloop van tijd behoefte naar extra functies. Dit is geen enkel probleem! Onze webapplicaties hebben geen beperkingen en uitbreiding is altijd mogelijk. De applicatie groeit dus gemakkelijk met uw bedrijf mee.

 

Heeft u momenteel een applicatie gebaseerd op Laravel bij een ander bedrijf maar wilt u overstappen? Neem gerust contact met ons op!

Nieuw business idee

Heeft u een nieuw business idee of wilt u een bepaald product of dienst online gaan aanbieden? Daar hoort vaak een online applicatie bij, waarmee gebruikers kunnen inloggen en van uw diensten gebruik kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een systeem dat bestanden converteert, producten aanbiedt of waarmee klanten gegevens kunnen beheren.

Overname webapplicatie

Heeft u een Laravel webapplicatie? Dan kunnen wij het onderhoud overnemen. Door onze kennis van Laravel weten wij hoe wij dit het beste kunnen aanpakken. We doen eerst een analyse van de applicatie en kijken wat de mogelijkheden zijn.
Moet Laravel worden geupdate? beveiligingsproblemen? of moet de snelheid worden verbeterd? Wij kijken naar de applicatie en uw wensen en migreren de website naar een betrouwbare hosting. We kunnen daarna het onderhoud en doorontwikkeling voor onze rekening nemen.

Software nabouwen

Heeft u een webapplicatie die aan vervanging toe is omdat onderhoud niet meer mogelijk is? Legacy software is een bekend probleem bij bedrijven die al jaren applicaties hebben laten ontwikkelen. Applicaties die nu niet meer aansluiten op het huidige gebruik of waarvan het onderhoud onnodig duur is doordat ze verouderde technieken gebruiken. Voor vele klanten hebben we nieuwe systemen gebouwd die samenwerken met hun huidige webapplicaties of volledig nieuw gebouwd zijn.

Applicatie concept

Wij helpen onze klanten met het ontwerpen van een webapplicatie. Natuurlijk denken we mee over hoe de applicatie er uit kan komen te zien en hoe dit binnen uw budget te realiseren is.

Gebruiksgemak van uw applicatie

Het gebruiksgemak van een webapplicatie is uiterst belangrijk. Een maatwerk webapplicatie voldoet aan alle wensen van gebruiker én bezoeker. Met standaard software is dit niet mogelijk, omdat deze bedoeld is om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken. Het laten ontwikkelen van maatwerk software is daarom zinvol en zal op de lange termijn meer kosten besparen. Wilt u een applicatie die een bepaalde dienst aanbied? Ook dan is maatwerk de oplossing om een onderscheid te maken met uw concurrenten.

 

Webapplicatie laten maken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

 

Denkt u eraan om bedrijfsprocessen efficiënter te maken en een webapplicatie te laten maken? Graag kijken we wat we voor u kunnen betekenen!

 

Maatwerk webapplicatie of bestaand systeem?

Een bestaand pakket sluit vaak niet perfect aan op uw wensen. Dit komt omdat het gemaakt is om zoveel mogelijk bedrijven aan te spreken. Ook kunnen de kosten daarvan kunnen flink oplopen, omdat er vaak per gebruiker of werkplek betaald moet worden. Daarnaast betaalt u ook vaak voor functies die u niet gebruikt. De software is niet volledig naar wens in te richten, terwijl een maatwerk oplossing dat wel is. Maatwerk bespaart u daarom vaak veel meer tijd en geld dan een bestaand pakket kan doen.

Maatwerk, is dat niet veel te duur?

De kosten van maatwerk software kunnen eenmalig hoog zijn. Toch worden door die online software vaak zoveel processen versneld, dat het juist meer oplevert. Wij kunnen al een applicatie bouwen in 100 uur die jou elke week 10 uur bespaart. Dan heeft u die applicatie in 3 tot 6 maanden zeker terugverdiend.

 

Neem contact op met mij


OF

Bel direct op: 06-23286620

 

Al sinds 2014 is CL Web de vaste ontwikkelaar van bijna alle software binnen ons bedrijf. Het spreekt daarmee voor zich, dat wij enorm tevreden zijn over de kwaliteit én duurzaamheid van door CL Web gebouwde software. Daarbij is ook het vaak intensieve contact tijdens een ontwikkelperiode altijd soepel en vaak heel gezellig.

 

Eind vorig jaar heb ik eens offerte gevraagd aan een IT bedrijf in Kiev. Ik had gehoord dat de uurtarieven in Oekraïne fors lager liggen dan in Nederland. Uit de offerte uit Kiev bleek inderdaad het uurtarief fors lager te liggen.

 

Echter… het aantal ingeschatte uren voor de opdracht bleek het 3-voudige te zijn van de door CL Web geoffreerde uren!  
Het spreekt voor zich, dat dit het enige en laatste uitstapje is geweest naar een andere leverancier.

 

Feijke Tot - SCANN

Programmeertalen

 • PHP
 • jQuery / JavaScript / TypeScript
 • CSS 2 en 3
 • HTML / HTML 5
 • XML / JSON client - server communicatie

API koppelingen

 • Google API
 • Facebook API
 • Instagram API
 • TradeTracker / Awin / Daisycon / Bol.com
 • Teamleader
 • Exact Online
 • Somtoday

Databases

 • MySQL 
 • ElasticSearch
 • Couch DB
 • Mongo DB

 

Tools

 • Google Chart
 • NewRelic Performance Optimalisatie
 • Microsoft Azure

 • Redis Cache
 • Laravel framework
 • ...en vele andere

Wat bouwen wij dan?

Klant beheer

In vele applicaties hebben we klantgegevens en bedrijfsgegevens, het beheren van die gegevens met aanhangend registraties, logs, betalingen, facturen is van groot belang. Wij weten hoe we dit moeten aanpakken en hoe we hier zorgvuldig mee om moeten springen. Hoe zoek je snel door al die gegevens? Wij weten welke technieken daarbij het beste passen.

Rapportages

In vele van de applicatie heb je een rapportage of dashboard. Deze pagina geeft inzicht in de cijfers, statistieken en functioneren van de applicatie. Bijvoorbeeld de openstaande orders of openstaande betalingen in een oogopslag.

API Koppelingen

Steeds meer online software beschikt over een API. Een API koppeling zorgt ervoor dat wij data aan elkaar kunnen koppelen en makkelijk informatie kunnen aanvragen versturen tussen twee of meer applicaties. Of die applicaties nu nieuw te bouwen zijn of reeds bestaan, bijna altijd is er een mogelijkheid om informatie uit te wisselen.

Online betalen en factureren

Online betalen is een veel voorkomende wens. Wij implementeren dit altijd naar wens van de klant maar geven ook advies en uitleg waar nodig. Wij hebben ruime ervaring met diverse BTW regelingen en betaal methodes. Afhankelijk van de wensen worden er offertes en facturen gegenereerd of een winkelwagen systeem toegepast.

PDF

Werken met PDF's kan zeer complex worden en vereist daarom ruime ervaring. Wij hebben vele systemen ontwikkeld om PDF's te bewerken, denk hierbij aan tekstherkenning, bijknippen of omzetten naar andere formaten. Uiteraard kunnen wij ook PDF facturen of rapporten genereren.

MySQL

Wij werken voornamelijk met MySQL databases. Databases van 100 of meer tabellen zijn daarbij geen uitzondering. Door onze ruime ervaring met MySQL in combinatie met Laravel weten wij waar we op moeten letten als het gaat om snelheid en veiligheid.

ElasticSearch

De oplossing voor trage zoekfuncties

ElasticSearch is een database die anders dan MySQL voor een groot deel in het werkgeheugen van de server draait. Groot voordeel is de snelheid en mogelijkheid om enorme databases in op te slaan. Ze noemen dit Near Real-Time Search. Het maakt ElasticSearch uiterst geschikt voor geavanceerde zoekfuncties in miljoenen producten.

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!