Laravel Developers

Alle developers van CL Web werken met Laravel. Laravel is een PHP framework. Dit framework maakt het voor programmeurs over de hele wereld mogelijk om met behulp van een onderliggende structuur op een veilige en solide wijze, eenvoudig web applicaties te ontwikkelen.


Laravel brengt de volgende voordelen:

  • Stabiel
  • Betrouwbaar
  • Goed te onderhouden
  • Uitbreidbaar
  • Werkt snel
  • Duidelijke structuur
  • Website laadt snel

 

In de figuur rechts op deze pagina is te zien dat werken met Laravel in korte tijd erg populair is geworden en een echte trend onder programmeurs is.  

 

Laravel specialist

CL Web mag zich met trots een Laravel expert noemen. Wij werken sinds de uitrol in 2010 met dit fantastische framework en ervaren dagelijks de voordelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in Laravel, omdat mede hierdoor de snelheid en veiligheid gegarandeerd kan worden aan onze klanten. Laravel leent zich dus bij uitstek voor grote web applicaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn te vinden in ons portfolio.


De vraag naar Laravel programmeurs wordt steeds groter. Laat je opleiden tot Laravel specialist met behulp van onze Laravel training! De training is ook uitermate geschikt voor bedrijven die hun werknemers willen laten bijscholen.

 

Laravel 8

Elke nieuwe release van Laravel voelt als een feest. Versie 8 is hierop geen uitzondering! Hoewel sommige veranderingen lijken af te wijken van de vorige releases, is alles na het lezen van de duidelijke documentatie nog steeds goed te begrijpen.

Laravel trends

Laravel in vergelijking met andere PHP frameworks over de afgelopen jaren.

Google trends Laravel

Vragen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Neem contact op

 

of bel: 030 850 60 80

 

Controleer ons Laravel certificaat

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!