Website op maat

Heeft u een maatwerk website nodig, voorzien van speciale functionaliteiten? Onze webhelden bouwen deze graag voor u! Een goede website laten maken is maatwerk volgens ons. Dit doen wij dan ook met uiterste zorg. We maken hiervoor gebruik van het veilige en stabiele framework Laravel, waardoor er nooit beperkingen aan de website zitten en deze altijd uit te breiden is. De website is berekend op veel verkeer en blijft snel en veilig.

 

Webdesign & functionaliteit

Een maatwerk website laten maken heeft veel voordelen. Zoals eerder genoemd zijn er talloze functies in de website te bouwen. Heeft u een online omgeving nodig waar klanten kunnen inloggen? Of wilt u mailing versturen vanuit uw systeem? Onze Front-end en back-end programmeurs zorgen voor een omgeving die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar er ook goed uit ziet. Een goed design is uniek en gebruiksvriendelijk. Wij gaan altijd door tot de website goed werkt en naar wens is.

Als dit ontwerp gemaakt is en wij de gewenste functionaliteiten hebben besproken kunnen we aan de slag met het maken van uw website. Als de website bijna klaar is volgt er een test-fase waarin u de website test en wij eventuele fouten herstellen of wijzigingen aanbrengen waar dat nodig is.

Website CMS

Een website moet makkelijk te beheren zijn. U moet teksten en afbeeldingen bijvoorbeeld kunnen aanpassen en zelf pagina's kunnen toevoegen. Een CMS (Content Management System) zorgt daarvoor. Ook wij gebruiken een CMS zodat u de inhoud van uw site gemakkelijk zelf kunt beheren. Een goed CMS systeem zorgt er voor dat u kosten bespaart in onderhoud en zelf de site up-to-date kunt houden. Ons CMS maakt gebruik van Font Side Editing. Dat wil zeggen dat aanpassingen te maken zijn aan de voorkant van de site. Dit werkt intuïtief, waardoor u gelijk ziet hoe het er uitziet als uw site online staat. Ook kan het CMS naadloos aansluiten op maatwerk systemen. Zo heeft het boekingssysteem van Hollandpass.com een uitgebreide front-end in vele talen, maar ook een uitgebreide back-end met vele functionaliteiten.

 

Hosting & Onderhoud

Wij kunnen de website hosten en onderhouden voor u. Daardoor kunnen we garanderen dat uw website online blijft en goed blijft functioneren. Mocht er iets gebeuren waardoor uw website offline is of een foutmelding geeft, krijgen we door onze website monitoring direct bericht. Wij kunnen dan direct uw website weer online zetten en eventueel problemen oplossen.

 

Wat kost een maatwerk website?

Maatwerk zegt het eigenlijk al: ieder project is anders. Hierdoor is het onmogelijk om vaste prijzen te hanteren. Doordat wij maatwerk websites maken, kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. Daarom lopen de prijzen bij onze concurrenten erg uiteen. Wij houden van transparantie en kunnen een site ontwikkelen met alle functionaliteiten die u nu of in de toekomst nodig hebt. Gebruikelijk is dat wij een offerte maken op basis van een urenschatting. Daarna hanteren we die prijs als vaste prijs, ook als wij er langer mee bezig blijken te zijn.

Waarom een maatwerk website?

  • Elke specifieke toepassingen en koppelingen is mogelijk
  • Volledige integratie met uw back-end en werkwijze
  • Onderscheidend
  • Onbegrensde mogelijkheden
  • Snel en zoekmachinevriendelijk
Vragen? Bel direct op: 06-23286620

Vragen? Bel direct op: 06-23286620