Laravel webapplicaties

CL Web ontwikkelt al sinds 2013 applicaties in Laravel. Het is een systeem waarmee in korte tijd een goede applicatie te ontwikkelen is, wat in elk ander framework meer tijd zou kosten. We hebben vele functies zien veranderen en het systeem steeds beter zien worden. Nog steeds is het een framework, ondanks zijn vele functies, niet complex. Laravel heeft daarmee bewezen dat het een blijvertje is. Het zal niet zomaar vervangen worden door een ander framework. Sterker nog, Laravel wordt juist steeds populairder. U kunt dus gerust een PHP applicatie laten ontwikkelen die gebruik maakt van Laravel. Laravel biedt ook lange termijn ondersteuning voor elke belangrijk versie. De Laravel versie van jaren geleden wordt nog steeds ondersteund. Uw maatwerk software veroudert daardoor minder snel.

CL Web kan zich met recht Laravel specialist noemen. Alle websites en applicaties in ons portfolio zijn met Laravel ontwikkeld.

Kenmerken Laravel applicaties

Een Laravel applicatie kenmerkt zich door de bepaalde MVC structuur in het systeem. Het geeft vrije mogelijkheden om met PHP een applicatie te ontwikkelen en moedigt aan om gestuctureerd en netjes te werken. Daardoor is het een flexibel systeem en inzetbaar voor elke denkbare website of webapplicatie.

Kort de kenmerken op een rij:

  • Stabiel;
  • Veilig & Snel;
  • Tijdbesparend;
  • Gestructureerd;
  • Modulair opgezet;
  • Goede gedocumenteerd;
  • Grote community;
  • Open Source;
  • Getest;
  • Lange ondersteuning.

Waarom Laravel?

Laravel legt geen beperkingen op aan de programmeur noch de wensen van de klant. Het is een veilig stabiele omgeving waarmee elke applicatie ontwikkeld kan worden. Het Laravel framework biedt de beste basis voor een goede snelle en veilige applicatie die al binnen enkele weken op maat door ons ontwikkeld kan worden.

Laravel framework of CMS?

Laravel is een zogenaamd framework. net als CakePHP, CodeIgniter, Kohana, Symfony, Yii of het Zend Framework is Laravel ook een framework. Een framework is een systeem dat na installatie nog niet gebruiksklaar is. Het heeft geen lay-out, maar biedt alleen een omgeving voor programmeurs om applicaties of websites mee te bouwen. Een CMS zoals Wordpress of Joomla komt vooral tot zijn recht komt voor het bouwen van een website, blog of kleine webwinkel. Een CMS heeft een voorgedefineerde structuur die moeilijk is aan te passen. Het is niet geschikt voor uitgebreide maatwerk functionaliteit.

 

 

 

Neem contact op met mij


OF

Bel direct op: 06-23286620

 

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!