Websites en webapplicaties

Websites en webapplicaties


Heeft u een maatwerk website nodig, voorzien van speciale functionaliteiten? Onze webhelden bouwen deze graag voor u! Een goede website laten maken is maatwerk volgens ons. Dit doen wij dan ook met uiterste zorg.

Monitoring

Monitoring


Dankzij uptime monitoring en error-logging kunnen wij pro-actief problemen oplossen. U kunt een SLA afnemen zodat wij altijd beschikbaar zijn, een SLA zorgt ervoor dat wij zorgeloos uw applicatie online kunnen houden.

Big databases

Big databases


Bijna alle sites en webapplicaties hebben we een database nodig om gegevens op te slaan. Welke database geschikt is voor uw toepassing hangt sterk af van het gebruik en de functie.

PDF bewerking

PDF bewerking


Werken met PDF's kan zeer complex worden en vereist daarom ruime ervaring. Wij hebben vele systemen ontwikkeld om PDF's te bewerken, denk hierbij aan Tekstherkenning, bijknippen of omzetten naar andere formaten.

API koppelingen

API koppelingen


Steeds meer online software beschikt over een API. Een API koppeling zorgt ervoor dat wij data aan elkaar kunnen koppelen en makkelijk informatie kunnen aanvragen versturen tussen twee of meer applicaties.

Hosting en onderhoud

Hosting en onderhoud


CL Web regelt de hosting van de applicaties zelf via servers die aangeleverd worden door TransIP. Momenteel hebben wij 30+ servers in beheer waarbij sommige zijn ingericht met specialistische doeleinden.

Wat wij voor Topigs Norsvin hebben ontwikkeld

 

Voor Topigs Norsvin, 's werelds meest innovatieve varkensfokkerijorganisatie, hebben wij een back-end systeem ontwikkeld dat de gezondheid van de varkens in kaart brengt en gericht advies kan geven aan de boeren / klanten van Topigs Norsvin over de groeicurve van hun varkens.

Key features:

 • Vele interactieve grafieken.
 • Diverse import mogelijkheden
 • Geavanceerde formules
 • Invoer in Ponden en Kilo's
 • In 8 talen te gebruiken

Lees meer

Diensten

Wij leveren diverse diensten om de veeleisende online applicaties te kunnen ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Wij ontwikkelen altijd maatwerk applicaties die precies aansluiten op de wensen van de klant.

 

Maatwerk applicaties

CL Web ontwikkelt maatwerk (Laravel) webapplicaties, u kunt daarbij denken aan applicaties die te maken hebben met een van onderstaande onderwerpen:

 • ​PDF bewerking
 • Monitoring
 • Big databases
 • Affiliate systemen
 • Klant beheer systemen
 • Lead/offerte systemen
 • Taak management
 • API services

Advies en implementatie

CL Web heeft een belangrijke adviesfunctie voor onze klanten. Wij geven advies over welke oplossingen er mogelijk zijn voor uw complicaties en bespreken wat de voor- en nadelen zijn van elke oplossing. Wij denken ook mee hoe u uw business kunt vergroten of kosten kunt verlagen.

Triple-A werkwijze

We hechten veel waarde aan de zogenaamde triple-A werkwijze. Hierbij analyseren we eerst de benodigde functionaliteit, Use-flow, user experience en wij geven daarna ons advies over de volgende stap; de aanpak. Het doel is u verder te helpen door gebruik te maken van innovatieve maatwerksoftware.

Hosting en onderhoud

CL Web regelt de hosting van de applicaties zelf via servers die aangeleverd worden door TransIP. Momenteel hebben wij 30+ servers in beheer waarbij sommige zijn ingericht met specialistische doeleinden. Dit is bijvoorbeeld de hosting van een ElasticSearch Database verspreid over 3 servers. Anderen zijn ingericht voor het hosten van één of meerdere websites.

Als u de hosting door ons laat uitvoeren kunnen wij de applicatie beter monitoren en complicaties traceren voordat dit een probleem wordt in uw werkproces.

Met een servicecontract zijn wij uw technisch aanspreekpunt. Wij maken back-ups en dragen zorg voor de veiligheid en continuïteit van uw applicatie.

 

 

Bel mij direct op: 06-23286620

 

of gebruik ons contact formulier

 

Neem contact op

 

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!