Diensten

Wij leveren diverse diensten om de veeleisende online applicaties te kunnen ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Wij ontwikkelen maatwerk applicaties die precies aansluiten op de wensen van de klant. 

Webapplicaties

Heeft u een maatwerk webapplicatie nodig, voorzien van speciale functionaliteiten? Onze webhelden bouwen deze graag voor u! Een goede website laten maken is maatwerk volgens ons. Dit doen wij dan ook met uiterste zorg.

→ Webapplicaties

Websites

Heeft u een maatwerk website nodig? Een site die aansluit op uw wensen en tijd bespaart? Een goede website is maatwerk volgens ons. U bepaalt exact wat wij bouwen.

→ Websites

Hosting & onderhoud

CL Web regelt de hosting van de applicaties in de Cloud. Voor een optimale snelheid en veiligheid worden data en services gesplitst over meerdere servers. Door een Redundant Server configuratie blijft uw site snel, veilig en altijd online.

→ Hosting & Onderhoud

API koppelingen

Steeds meer online software beschikt over een API. Een API koppeling zorgt ervoor dat wij data aan elkaar kunnen koppelen en makkelijk informatie kunnen aanvragen en versturen tussen twee of meer applicaties.

→ API Koppelingen

Databases

Bijna alle sites en webapplicaties hebben we een database nodig om gegevens op te slaan. Welke database geschikt is voor uw toepassing hangt sterk af van het gebruik en de functie. 

→ Databases

Applicatie overname

Heeft u een webapplicatie maar wilt u het onderhoud door ons laten doen? Het overnemen van een maatwerk systeem vereist ervaring. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

→ Applicatie migratie

Onze klanten