Diensten

Wij leveren diverse diensten om de veeleisende online applicaties te kunnen ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Wij ontwikkelen altijd maatwerk applicaties die precies aansluiten op de wensen van de klant.

Webapplicaties

Heeft u een maatwerk webapplicatie nodig, voorzien van speciale functionaliteiten? Onze webhelden bouwen deze graag voor u! Een goede website laten maken is maatwerk volgens ons. Dit doen wij dan ook met uiterste zorg.

Lees meer

Hosting & onderhoud

CL Web regelt de hosting van de applicaties in de Cloud. Voor een optimale snelheid en veiligheid worden data en services gesplitst over meerdere servers. Door een Redundant Server configuratie blijft uw site snel, veilig en altijd online.

Lees meer

Websites

Heeft u een maatwerk website nodig, voorzien van speciale functionaliteiten? Onze webhelden bouwen deze graag voor u! Een goede website laten maken is maatwerk volgens ons.

Lees meer

API koppelingen

Steeds meer online software beschikt over een API. Een API koppeling zorgt ervoor dat wij data aan elkaar kunnen koppelen en makkelijk informatie kunnen aanvragen versturen tussen twee of meer applicaties.

Lees meer

Databases

Bijna alle sites en webapplicaties hebben we een database nodig om gegevens op te slaan. Welke database geschikt is voor uw toepassing hangt sterk af van het gebruik en de functie.

Lees meer

Document bewerking

Werken met PDF's en andere documenten kan zeer complex worden en vereist daarom ruime ervaring. Wij hebben vele systemen ontwikkeld om PDF's te bewerken, denk hierbij aan Tekstherkenning (OCR), bijknippen of omzetten naar andere formaten.

Lees meer

Wat wij voor Topigs Norsvin hebben ontwikkeld

 

Voor Topigs Norsvin, 's werelds meest innovatieve varkensfokkerijorganisatie, hebben wij een back-end systeem ontwikkeld dat de gezondheid van de varkens in kaart brengt en gericht advies kan geven aan de boeren / klanten van Topigs Norsvin over de groeicurve van hun varkens.

Key features:

  • Vele interactieve grafieken.
  • Diverse import mogelijkheden
  • Geavanceerde formules
  • Invoer in Ponden en Kilo's
  • In 8 talen te gebruiken

Lees meer

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!