Diensten

Wij leveren diverse diensten om de veeleisende online applicaties te kunnen ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Wij ontwikkelen altijd maatwerk applicaties die precies aansluiten op de wensen van de klant.

Webapplicaties

Webapplicaties


Heeft u een maatwerk webapplicatie nodig, voorzien van speciale functionaliteiten? Onze webhelden bouwen deze graag voor u! Een goede website laten maken is maatwerk volgens ons. Dit doen wij dan ook met uiterste zorg.

Websites

Websites


Heeft u een maatwerk website nodig, voorzien van speciale functionaliteiten? Onze webhelden bouwen deze graag voor u! Een goede website laten maken is maatwerk volgens ons.

Databases

Databases


Bijna alle sites en webapplicaties hebben we een database nodig om gegevens op te slaan. Welke database geschikt is voor uw toepassing hangt sterk af van het gebruik en de functie.

Document bewerking

Document bewerking


Werken met PDF's en andere documenten kan zeer complex worden en vereist daarom ruime ervaring. Wij hebben vele systemen ontwikkeld om PDF's te bewerken, denk hierbij aan Tekstherkenning (OCR), bijknippen of omzetten naar andere formaten.

API koppelingen

API koppelingen


Steeds meer online software beschikt over een API. Een API koppeling zorgt ervoor dat wij data aan elkaar kunnen koppelen en makkelijk informatie kunnen aanvragen versturen tussen twee of meer applicaties.

Hosting & onderhoud

Hosting & onderhoud


CL Web regelt de hosting van de applicaties in de Cloud. Voor een optimale snelheid en veiligheid worden data en services gesplitst over meerdere servers. Door een Redundant Server configuratie blijft uw site snel, veilig en altijd online.

Wat wij voor Topigs Norsvin hebben ontwikkeld

 

Voor Topigs Norsvin, 's werelds meest innovatieve varkensfokkerijorganisatie, hebben wij een back-end systeem ontwikkeld dat de gezondheid van de varkens in kaart brengt en gericht advies kan geven aan de boeren / klanten van Topigs Norsvin over de groeicurve van hun varkens.

Key features:

  • Vele interactieve grafieken.
  • Diverse import mogelijkheden
  • Geavanceerde formules
  • Invoer in Ponden en Kilo's
  • In 8 talen te gebruiken

Lees meer

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!