Advies en implementatie webapplicatie

CL Web heeft een belangrijke adviesfunctie voor onze klanten. Wij geven advies over welke oplossingen er mogelijk zijn voor uw complicaties en bespreken wat de voor- en nadelen zijn van elke oplossing. Wij denken ook mee hoe u uw business kunt vergroten of kosten kunt verlagen.

Triple-A werkwijze

We hechten veel waarde aan de zogenaamde triple-A werkwijze. Hierbij analyseren we eerst de benodigde functionaliteit, Use-flow, user experience en wij geven daarna ons advies over de volgende stap; de aanpak. Het doel is u verder te helpen door gebruik te maken van innovatieve maatwerksoftware.

Laravel

Onze specialiteit is het Laravel framework. Dit PHP framework zorgt er voor dat wij complexe online software kunnen ontwikkelen in korte tijd die onderhoudbaar en uitwisselbaar blijft.

Maatwerk software met Laravel

Het bouwen van maatwerk software is net als het bouwen van een nieuw product of dienst. het is belangrijk om de wensen goed de analyseren. Een afspraak met een klant is altijd noodzakelijk om de wensen te bespreken en te kijken hoe een applicatie de meeste meerwaarde kan genereden voor het bedrijf of organisatie tegen de minste kosten. 

Wij noemen dat het Minimal Viabe Product. Het minimale voor het maximale resultaat.

 

Als dit MVP is ontwikkeld begint het te leven je merkt dan snel welke functionaliteiten nog meer noodzakelijk zijn voor de applicatie. In een tweede development fase maken we een nieuwe versie en implementeren we nieuwe wensen.

Door de ontwikkeling in fase op te delen houden we projecten in de hand.

 

Neem contact op met mij


OF

Bel direct op: 06-23286620

 

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!