Advies en implementatie webapplicatie

CL Web heeft een belangrijke adviesfunctie voor onze klanten. Wij geven advies over welke oplossingen er mogelijk zijn voor uw applicatie en bespreken wat de voor- en nadelen zijn van elke oplossing. Wij denken ook mee hoe u uw business kunt vergroten of kosten kunt verlagen.

Werkwijze

Wij werken volgens de Agile methode volgens SCRUM. Door in korte cycli te werken kunnen we snel schakelen en resultaten boeken. U houd controle over het project en kosten. Door uw inbreng en onze technische kennis brengen we het beste bij elkaar naar boven. Hierdoor kunnen we een applicatie maken waarmee u uw doelen behaald.

Vrijblijvend bespreken wat voor u het beste past? Neem contact met ons op!

 

Laravel

Onze specialiteit is het Laravel framework. Dit PHP framework zorgt er voor dat wij complexe online software kunnen ontwikkelen in korte tijd die onderhoudbaar en uitwisselbaar blijft.

Maatwerk software met Laravel

Het bouwen van maatwerk software is net als het bouwen van een nieuw product of dienst. het is belangrijk om de wensen goed de analyseren. Een afspraak met een klant is altijd noodzakelijk om de wensen te bespreken en te kijken hoe een applicatie de meeste meerwaarde kan genereden voor het bedrijf of organisatie tegen de minste kosten. 

Wij noemen dat het Minimal Viabe Product. Het minimale voor het maximale resultaat.

 

Als dit MVP is ontwikkeld begint het te leven je merkt dan snel welke functionaliteiten nog meer noodzakelijk zijn voor de applicatie. In een tweede development fase maken we een nieuwe versie en implementeren we nieuwe wensen.

Door de ontwikkeling in fase op te delen houden we projecten in de hand.

Advies over

  • Hoe verhoog je betrouwbaarheid
  • Hoe verbeter je de veiligheid
  • Hoe regel je de hosting goed
  • Hoe houd je de kosten in de hand
  • Hoe pleeg je onderhoud
  • Hoe houd je de applicatie snel