Managed Hosting

CL Web regelt de hosting van de applicaties zelf via servers die geleverd worden door TransIP, DigitalOcean of Hetzner. Momenteel hebben wij 60+ servers in beheer waarbij sommige zijn ingericht met specialistische doeleinden.

 

Doordat wij de servers in eigen beheer hebben kunnen wij snel ingrijpen als er problemen zijn en hebben we zelf in de hand waneer er updates worden gepland.

Door geen gebruik te maken van goedkope shared hosting weten we zeker dat er geen andere sites een beveiliginsrisico vormen voor onze eigen applicaties.

SLA

Voor onze klanten is het mogelijk om met ons een Service Lavel Agreement af te sluiten en zekerheid te geven aan onze klanten dat wij problemen snel zullen oplossen.

Backups

Wij maken elke dag snapshots van onze systemen, op verzoek kunnen de databases van veeleisende applicaties elk uur worden gebackupt en worden opgeslagen op een tweede server. Gegevensverlies wordt zo beperkt tot het minimum.

Uptime

Een goede uptime is belangrijk voor elke applicatie. Wij monitoren de uptime niet alleen van de server maar ook van de applicatie. Een hoge uptime is fijn maar veel fijner is een applicatie die ook werkt. Uit het verleden blijkt dat wij een uptime hebben van 99.95% voor de klanten met een SLA. Dit is niet alleen de uptime van de server maar ook het daadwerkelijk kunnen gebruiken van de applicatie gedurende de site. 

SSL

Op onze servers kunnen wij voor elke website een eigen SSL certificaat gebruiken. Zo houdt u uw de verbinding tussen de server en de gebruikers veilig.

 (Laravel) Hosting bij CL Web?

  • Optimale Laravel configuraties
  • Standaard RedisCache, OpCache, gZip compression voor extra snelheid
  • Snelle SSD Hosting
  • Probleemloos schalen naar snellere servers als dat nodig is
  • Nederlandse Hosting via TransIP
  • Beveiliging via SSL
  • Snelle probleemoplossing
  • 24/7 Monitoring van uw Laravel project

Misschien is overstappen een goed idee. Vraag naar onze diensten!

Host-Tracker uptime monitoring

Check website down - Website uptime monitor Host-tracker.com

Bekijk onze uptime resultaten. Dit betreft niet alleen de server maar ook de daadwerkelijke uptime tijd doormiddel van de Content Checks monitort Host Tracker elke minut de uptime.

Is er een probleem? Dan ontvangen wij direct een SMS en E-mail notification.

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!