Veilige webapplicaties


De applicaties van CL Web wordt ontwikkeld met behulp van het Laravel Framework (laravel.com). Dit framework heeft zich bewezen als zeer veilig, schaalbaar en onderhoudbaar. Wij werken al ruim 4 jaar met dit systeem en weten als geen ander hoe dit systeem werkt en hoe het gebruikt dient te worden.
Wij gebruiken altijd de laatste versie van de Laravel software en zullen ook de applicatie met regelmaat updaten om de veiligheid te waarborgen. De applicaties worden in de regel gehost op een server van TransIP in Nederland zonder dat er andere applicaties op die server draaien. Zo kunnen we voorkomen dat een andere tool de veiligheid van de applicatie in gevaar kan brengen.


Uiteraard zal er een SSL worden gebruikt voor de beveiligde verbinding tussen gebruikers en de applicatieserver.
De applicatie is zo nodig alleen toegankelijk vanaf specifieke IP adressen die door de Admin beheerd kunnen worden. Aan elke gebruiker zullen een of meer IP adressen kunnen worden toegekend voor gebruik. Toegangspogingen vanaf IP adressen die niet voorkomen in het systeem zullen direct worden geweigerd nog voor het login scherm wordt getoond.
Optioneel kunnen wij SMS authenticatie toevoegen naast de login met e-mailadres en wachtwoord en IP restrictie.


Onze servers worden gemonitord en indien er een foutmelding in de tool ontstaat dan zal deze gelijk in ons log komen. Wij kunnen dan het probleem achterhalen en oplossen nog voordat het een probleem vormt voor de gebruikers.

 

Neem contact op met mij


OF

Bel direct op: 06-23286620

 

Onze klanten

Neem contact op!

Voer uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!